Prijzen en voorbeelden van 3D engineeringen

Onderstaande prijzen gelden voor woningen met maximaal 40 opdak zonnepanelen. Wilt u een engineering met meer dan 40 panelen of een (Exasun) in-dak systeem vraag dan uw prijs op via: Info@solar-engineering.nl
U kunt voor een 3D engineering kiezen uit een nieuwe installatie, een bestaande installatie of een offerte vergelijk. Bij iedere 3D engineering krijgt u afhankelijk van uw pakket verschillende uitkomsten in uw rapportage.

Nieuwe installatie:

Wij maken een opbrengstverwachting in kWh per jaar op basis van een door u gewenste PV installatie. U geeft de locatie en het gewenst aantal panelen of jaaropbrengst door wij doen de engineering. U ontvangt hierbij een 3D engineering van uw huis zoals deze op de meest recente google earth afbeelding staat of u kunt een bouwkundige tekening met afmetingen en oriëntatie in PDF aanleveren. U kunt zelf aangeven wat voor merk of type panelen en omvormer u wenst. Eventueel kunnen wij de meest gebruikte types en vermogens voor u selecteren.

Bestaande installatie:

Wij maken een opbrengstverwachting in kWh per jaar op basis van de reeds geïnstalleerde PV installatie. U ontvangt hierbij een 3D engineering van uw huis met de indeling en producten zoals deze nu zijn gemonteerd. Ook zullen wij via Google streetview kijken naar alle relevante schaduw objecten en deze in de 3D engineering verwerken.
(u dient zelf aan te geven welk merk + type panelen en omvormer zijn geïnstalleerd)

Offerte vergelijk:

Wij maken een opbrengstverwachting in kWh per jaar op basis van de door de (solar)installateur aangeboden offerte.  U ontvangt hierbij een 3D engineering van uw huis met de indeling en producten zoals de installateur deze heeft aangeboden. Ook zullen wij via Google streetview kijken naar alle relevante schaduw objecten en deze in de 3D engineering verwerken.
(u dient de aangeboden offerte wel aan ons te verstrekken)

Pakket inhoud:

Onderstaande opties zitten in onze pakketten verwerkt deze opties zijn niet los verkrijgbaar!

Brons: Opbrengst berekening

De opbrengst prognose voor het 1e jaar wordt berekend en wordt in het rapport op op verschillende manieren getoond.
U krijgt een nauwkeurige opbrengst berekening ovb langjarige gemiddelden (+15 jaar).

Download het voorbeeld document bovenaan deze pagina voor uitleg en voorbeelden van deze optie.

Zilver: + Schaduwanalyse

U ontvangt de schaduwanalyse inzichtelijk per dakvlak waarop u per paneel de verminderde lichtopbrengst per jaar (lees: verlies) door schaduw kunt aflezen. Door deze analyse kunt u zien wat de eventuele schaduw op diverse panelen zal zijn. Hierdoor kunt u met uw installateur overleggen over de juiste plaats van de panelen. Ook kunt u bij veel schaduw overwegen om optimizers of micro-omvormers aan te schaffen waardoor mogelijk het opgewekte vermogen wordt verhoogd.
Download het voorbeeld document bovenaan deze pagina voor uitleg en voorbeelden van deze optie.

Goud: + Zelf consumptie

Als u het energieverbruik in kWh op jaarbasis van uw woning aan ons door geeft kunnen wij een berekening maken hoeveel van de opgewekte zonne-energie u mogelijk zelf kunt gebruiken. U krijgt uw verwachte zelf consumptie van opgewekte zonne-energie in diverse grafieken en tabellen duidelijk inzichtelijk gepresenteerd. Hiermee kunt u bekijken hoeveel energie u gaat terugleveren aan het net zodat u een kosten inschatting kunt maken voor als de salderingsregeling wordt afgeschaft.
Download het voorbeeld document bovenaan deze pagina voor uitleg en voorbeelden van deze optie..

Platinum: + Thuisaccu

U krijgt duidelijk inzichtelijk hoeveel zonne-energie u zelf zou kunnen opslaan en verbruiken. Hierdoor levert u minder zonne-energie aan het net terug en wat uw zelfvoorzienendheid zal vergroten. U kiezen uit een accu opslag-systeem tussen de 6 en 15kwh hierdoor krijgt u een goed beeld over hoeveel energie de accu zal laden en ontladen. Op basis van uw jaargebruik, opwek zonne-energie en het formaat van de accu zal de Software exact berekenen hoe efficiënt u de accu kunt gebruiken. Een thuis-accu is (nog) niet beschikbaar voor micro-omvormers!
Download het voorbeeld document bovenaan deze pagina voor uitleg en voorbeelden van deze optie.

Platinum: + Omvormer vs Micro/Optimizer

Met deze optie kunnen wij op uw specifieke locatie het verschil in opbrengst laten zien tussen diverse omvormers. U kunt kiezen tussen een string omvormer en optimizers, optimizers en micro-omvormers of tussen een string omvormer en micro-omvormers. U kunt dan zelf de afweging maken tussen de opbrengst per jaar en de investering van de diverse omvormer types U ontvangt voor deze optie 2 complete en separate rapporten zodat u deze naast elkaar kunt vergelijken.
Download het voorbeeld document bovenaan deze pagina voor uitleg en voorbeelden van deze optie.

Platinum: + Elektrische auto

Afhankelijk van het aantal gewenste kilometers per week en accu formaat van uw elektrische auto krijgt u inzicht in in het aandeel zonne-energie wat u direct in uw auto kunt laden. In de rapportage wordt dit op diverse manieren inzichtelijk gemaakt.
Download het voorbeeld document bovenaan deze pagina voor uitleg en voorbeelden van deze optie.
De resultaten worden door een wiskundige modelberekening van de firma Valentin Software GmbH (PV*SOL-algoritmen) berekend. De werkelijke opbrengsten van de zonne-energie-installatie, zelf consumptie en accu gebruik kunnen door schommelingen van het weer, het rendement van de modules en de omvormers en andere factoren afwijken. Wij gaan er van uit dat de panelen worden aangesloten volgens de huidige wet en regelgeving en op basis van de stringverdeling welke op pagina 3 van het rapport wordt getoond.
www.solar-engineering.nl kan niet verantwoordelijke worden gesteld voor de verstrekte gegevens, maatvoering, opbrengsten of hier uit voorkomende schades/afwijkingen.


Voor vragen kunt u ons bereiken op info@solar-engineering.nl of via 06-15555025
Solar-engineering is gevestigd in Sijbekarspel (N-H). KVK 82133808

Bron bovenstaande afbeeldingen: https://valentin-software.com/en/products/pvsol-premium/