Persoonlijk energie advies

Wil jij een totaal gepersonaliseerd, onafhankelijk en compleet elektrotechnisch energieadvies voor je bestaande of nieuw te bouwen woning? Lees vooral even door!

Nadat ik ooit ben begonnen met Solar-Engineering om de markt te voorzien van onafhankelijke opbrengst berekeningen is de volgende stap nu aangebroken.

Het #kennisdelen voor particulieren heeft zoveel vragen opgeleverd naar een veel breder perspectief dat ik vanaf nu woning specifiek energieadvies gaan geven. Nu nog onder de vlag van Solar-engineering.nl maar dit wordt in een later stadium omgezet naar een eigen nieuwe entiteit namelijk Home Energy Systems.

Voor een vaste prijs krijg je 1 jaar lang onbeperkte begeleiding van A tot Z!

Ik ben jouw persoonlijke en onafhankelijke duurzaamheidsadviseur waarmee je één jaar lang kunt sparren over alle keuzes waar je mee te maken krijgt en helpen je door het bos van alle commerciële praatjes. Ik help je met advies in bestaande bouw waar aanpassingen moeten komen maar ook in je nieuw te bouwen huis van ontwerp tot realisatie. 

We beginnen samen met 2 uur persoonlijk en onafhankelijk energieadvies op locatie. Het doel is niet persé om jou naar een aardgasvrije woning te sturen, maar naar een goede balans tussen investering, duurzaamheid en toekomstbestendigheid.

Ik neem je mee in de energietransitie, wat dit voor effect heeft op de energieprijzen en hoe je hier zo goed mogelijk mee om kunt gaan voor nu maar vooral op langere termijn. Je hebt iedere dag energie nodig dus ik kijk in jouw persoonlijke situatie mee hoe je dit per dag zo efficiënt mogelijk kunt doen.

Dus soms zonnepanelen en een slimme sturing van de warmtepomp, andere keer alleen een slimme auto lader en een accu om je vastrecht kosten te verlagen. Soms infrarood panelen en een dynamisch energiecontract, en soms bouwbegeleiding in je nieuwbouwwoning van ontwerp tot realisatie.

Iedere woning is anders en heeft een persoonlijke benadering nodig generieke oplossingen helpen niet meer.

Ik laat je zien wat de invloed van zonnepanelen, accu’s, elektrische auto’s en warmtepompen (elektrisch deel) is in jouw woning qua opwek, verbruik en teruglevering obv een reële pv-sol opbrengst berekening.

Verder kijk ik ook direct mee of je meterkast geschikt is of hij vervangen moet worden en waar je rekening mee moet houden qua toekomstbestendigheid. Hierna kan je een goede offerte uitvraag doen bij regionale installateurs.

Heb je diverse offertes ontvangen dan adviseer ik je over de kwaliteit, prijs en toekomstbestendigheid van de aangeboden producten. Je krijgt van mij geen merk of productadvies maar een feitelijke onderbouwing. Ik kijk onafhankelijk en marktbreed zonder voorkeur in producten, ik verkoop en installeer immers niets.

Heb je na aanschaf en installatie van de producten hulp nodig bij het kiezen een energie contract of een 2 uur durende controle op aangebrachte kwaliteit, wet en regelgeving van je zonnepanelen? Ook dit is gewoon in de totaal prijs inbegrepen!

Wil je later een elektrische auto en wil je bijvoorbeeld weten waar de lader aan moet voldoen of waar je rekening mee moet houden?
Dan bel je me gewoon weer op en geef ik je inzichten en leg ik de verschillen uit.

Als je producten koopt die de komende 20 jaar voor jouw veilige, stabiele en duurzame energie moeten gaan zorgen dan wil je dat het goed gebeurd en dat je op iemand kunt terugvallen met verstand van zaken. Ik verkoop en installeer geen fysieke producten maar help jouw met achterliggende kennis en informatie!

Geen lange wachttijden maar direct contact met mij.

Ik begin met maximaal 10 klanten!

Nadat je een bestelling hebt gedaan zal ik contact met je opnemen en direct een datum plannen voor een eerste gesprek op locatie. Het factuurnummer is direct je klantnummer waarna je mij één jaar lang als je persoonlijke energieadviseur tot je beschikking hebt.

#kieskwaliteit #kennisdelen #samenwerken