Solar-Engineering in de media

Als Solar-engineering delen wij niet alleen op Linkedin onze kennis maar dragen wij ook regelmatig bij aan podcasten, interviews en evenementen op andere kanalen. Op deze pagina treft u enkele van deze media-uitingen aan.

#Kennisdelen de podcast op ons eigen Youtube kanaal:

In #kennisdelen de podcast hebben wij een technische gesprek met experts uit de energietransitie, over de energietransitie. We gaan in op de vele uitdagingen en mogelijkheden mbt energieprijzen, zonnepanelen, accu’s, vakmanschap en regelgeving. Openhartige gesprekken met veel diepgang waarbij we naast de toekomst ook het heden en verleden betrekken.

Deze week ontvangen wij Allart de Jong van Omega, Bart van den Bosch van Boschrijk consultancy, en Pascal van Droogenbroeck van InnoPV.Deze week ontvangen wij Peter Desmet van Solarclarity, Jelco de Deugd van Van der Valk Solar Systems, en Jacques van der Bijl van SolarEdge.Deze week ontvangen wij Jeffrey Bartels van E.D.Mij, Daniël Spierenburg van Solar Charged Solutions en Richard Cozijn van Hensel Nederland.Deze week ontvangen wij Jan jaap van Os van Exasun, Martijn Bodde van Staubli en Anne Siepel van OTG energyDeze week ontvangen wij Gerrit jan Schaeffer van EnergyVille, Remco de mol van StroomWijs en Erik van Boekel van Stekker.AppSolar-engineering te gast bij andere podcast kanalen:

Dennis van der Meij is te gast. Hij is expert op het gebied van energie, zonnepanelen en praat met Boris over de problemen rond de energietransitie. Wat gebeurt er als heel nederland zonnepanelen heeft geïnstalleerd? Hoe kan de balans op ons netwerk gegarandeerd worden en wat gebeurt er als dat niet lukt. Met alle goede bedoelingen zijn we een weg ingeslagen die potentieel dood loopt. Maar het kan ook anders….Vandaag is in de eerste aflevering van Mijn groene Podcast Dennis van der Meij eigenaar van Solar-engineering te gast die alles weet over zonnepanelen en accu’s. Wij bespreken samen de markt met onder andere – Waar op te letten met het aanschaffen van zonnepanelen – Veiligheid in zonnepanelen montage – Accu systemen en Hybride omvormers