Over ons

Samen werken aan een betere energietoekomst

Onze branche staat voor een enorme uitdaging: het verduurzamen van Nederland. In de
elektrificatie slag die we gaan maken gaan zonne-energie en accu’s een belangrijke rol spelen. Om deze klus aan te kunnen is het essentieel om als branche samen te werken en onze ervaring en kennis met elkaar te delen. Niemand wil nu toch PV installaties installeren die later worden afgekeurd door een (scope 12) inspecteur?

Wat doet Solar-Engineering om de markt te helpen?

Voor de particulier maken wij opbrengstberekeningen die inzicht geven in de opwek van zonnepanelen maar vooral hoe deze opwek wordt gebruikt in huis. Flexibele prijzen worden steeds gebruikelijker net als het maandelijks salderen. Hierdoor veranderen de verdienmodellen snel en heeft u inzicht nodig. Wilt u de energie consumptie zien van een zonnepaneel installatie gecombineerd met een (thuis) accu, elektrische auto, consumptie en een warmtepomp? Wij maken ieder project specifiek naar uw situatie. Kijk op deze pagina voor prijzen en voorbeeld rapportage van onze service!

Wij organiseren regelmatig kennisdeel evenementen voor zowel particulieren al bedrijven waarin we de kennis binnen de branche gaan uitwisselen. Van ballast calculatie tot groepenkasten en alles wat hier tussen zit zal tijdens de sessies worden besproken. Installateurs, projectleiders, werkvoorbereiders, engineers, leveranciers en verzekeraars komen samen op om te leren van onze gastsprekers én van elkaar. Dus geen verkooppraat, maar technisch inhoudelijke informatie waar we allemaal wat aan hebben. Op unieke locaties, met prikkelende gastsprekers en altijd onder het genot van een hapje en een drankje.

.

We geven op aanvraag verschillende masterclasses afgestemd op je bedrijfswensen. Je kan hierbij denken aan onderwerpen als: hoe werkt een zonnepaneel, engineering van installaties, hoe worden energieprijzen opgebouwd, hoe gaan we een accu inzetten in de toekomst, datasheet leren lezen, AC en DC gekoppelde accu’s en het verschil tussen verschillende dakdraagsystemen. Je geeft als klant aan hoeveel tijd we hebben en welke onderwerpen je graag aanbod ziet komen. Beschikbaar van 1 uur tot de volledig dag, afgestemd op jouw wensen.

We vertellen je niet het standaard commerciële verhaal wat je wil weten, maar het technisch inhoudelijke verhaal wat je moet weten!

We lijken tegenwoordig niet meer de waarde van kennis in te kunnen schatten. Hierdoor ontvangen en/of betalen we steeds minder voor kennis. Om de markt actief te stimuleren zijn kennis te delen hebben we 2000 kennisdeel munten laten slaan. Deze munten brengen wij in roulatie zodat er hopelijk weer betaald gaat worden voor kennis.

Toont alle 7 resultaten